– Alla! Resor är verkligen för alla, gammal som ung. Vi har många som åker mor & dotter, som par eller som ett kompisgäng som gillar att träna tillsammans. Men vi har också många som åker själva. Alla är välkomna!

– Nej, resorna är anpassade för både vältränade och för dig som kanske bara vill komma igång. Du bestämmer själv på vilken nivå du lägger dig på. På vissa av passen, t ex cykel och crawl, delar vi upp grupperna i nybörjare och mer erfarna så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

– Du kan absolut åka själv, här hittar du nya vänner! Vi har långbord på middagarna så du kommer aldrig att känna dig ensam. 

– Det är upp till dig, de flesta väljer att åka utan barn men det finns deltagare som har tagit med sig barn som gillar att träna och är i tonåren och det är inga problem. 

– Det är alltid bra med två olika träningsskor, vattenflaska, keps, solglasögon och solkräm. Om du vill cykla, kan ett par cykelbyxor vara skönt att ha med sig. Vi säljer också träningskläder på plats om du behöver köpa extra.

– Du bestämmer själv hur många pass du vill vara med på under veckan/helgen, det finns ingen anmälningsplikt. Det flesta kör kanske 3-5 pass om dagen, andra betydligt mindre, några något mera. Det är förstås också okej att ta en vilodag om man vill, det är din resa och du känner själv din kropp och vet vad den behöver! Vi serverar ett smörgåsbord av träningspass och du plockar de pass du vill köra eller testa!

– Då mailar du till pamelaandersson.topphalsa@gmail.com så lägger hon ut en efterlysning i Nyhetsbrevet som kommer varannan vecka. (Har du inte det, maila henne och be henne lägga till dig!) 

– Nej, vi står för cyklar under resan. Vissa väljer ändå att ta med sin egen och det är förstås ok det också. Vill man ha pedaler till sina cykelskor tar man med sina egna, men många cyklar också i vanliga träningsskor. OBS att det är landsvägscykel vi pratar om, inte mountainbike.

– Absolut, vi delar upp grupperna så att det finns en nybörjargrupp och en mer erfaren grupp. Du väljer själv vilken som passar dig och du kan byta grupp när som helst.

– Det är alltid bra att bra att ta med en badmössa och simglasögon. Här finns också olika grupper, en för nybörjare och en för mer erfarna simmare som kanske vill vässa tekniken. Det finns också en öppen grupp där du träna lite extra på det du vill under uppsikt av crawlinstruktören.